O NÁS

O nás

Každý příběh má svůj začátek a ten náš je jako jedinečná tkanina, provázená nadšením a touhou překonat hranice běžných interiérů. V základu naší značky Luvoti je rukodělná výroba a náš vlastní design, což nám umožňuje tvořit nezapomenutelné textilní doplňky jak do interiéru tak exteriéru. Vaše přání jsou naší výzvou!

Každý kousek, který opouští naši šicí dílnu, nese v sobě kus naší energie a péče všech zúčastněných. Každý steh je pečlivě promyšlený a každý vzor náležitě zkomponovaný. Tímto způsobem se stáváme součástí Vašeho domova, přinášejíc do každé místnosti své vlastní kouzlo.

Náš příběh je o vložení umění do Vašich interiérů, o vytváření prostoru plného krásy a elegance. Jsme tu, abychom přivedli do Vašeho domova něco jedinečného, co vyjádří Vaši osobnost a udělá Váš prostor nezapomenutelným. Vítejte v našem světě Luvoti, kde každý kus je malým uměleckým dílem.

 

VÍTEJTE V NAŠÍ REVOLUCI INTERIÉROVÉHO DESIGNU.
VÍTEJTE V LUVOTI.

O nás - Lenka
LENKA

Lenka byla od malička kreativní duší. Když právě nezkouší všechny možné DIY návody, loví na bleších trzích, kde nachází netradiční kousky pro svůj byt, který vypadá, jako z lifestylového magazínu. Dětství strávené s dědou v dílně formovalo smysl pro estetiku a zpracování výrobků již od útlého věku. Není tedy divu, že její studijní cesta směřovala na stavební průmyslovku. Později se její kariéra stáčela ke kosmetickému průmyslu, kde získala zkušenosti u značek jako Tom Ford a Chanel. Tyto zkušenosti ji následně přivedly do oblasti textilu, kde získala další cenné zkušenosti a mohla tak spojit vše, co se naučila. Lenku v jejím kreativním snažení vždy vedla její maminka, která je šikovnou švadlenkou. Toto zaměření a orientace v oblasti textilu jí rozhodně nejsou cizí. Dokonale  tedy nyní aplikuje své zkušenosti napříč různými obory s ohromným citem pro detail, symetrii a zpracování. Pro ni musí být vše dokonalé, než to Lenka představí světu. Její intuice jí nikdy nezklame.

LUCIE

Firma Luvoti vzešla z požadavků klientů společnosti Italier, kterou Lucie Votavová považuje za svou hlavní firmu. Tato nadaná podnikatelka byla okouzlena klasickým zámeckým stylem. Její nekonečná kreativita a touha vytvářet výjimečné a originální věci ji dovedly k založení úspěšné firmy se zároveň klasickým a moderním nábytkem. Lucie má ráda věci, které jsou nevšední. Podle ní právě extravagantní interiérové prvky dodávají domovu ten správný šmrnc. Její návrhy často zahrnují odstíny zlaté barvy, která dodává každému interiéru nezaměnitelný styl. Inspirací pro ni byly také její pracovní cesty do Itálie, které ji přivedly k myšlence spojit interiér s exteriérem a vytvořit vlastní funkční kolekce, které si klienti budou moci užívat po celý rok. Lucčin obchodní duch a touha po úspěchu ji vede k neustálému růstu a inovacím. Je neúnavnou workoholičkou, která se vždy snaží být o krok napřed před konkurencí. Její maminka je zkušenou obchodnicí v oblasti komerčního nábytku a proto není divu, že Lucie zdědila stejnou vášeň a obchodní ducha. Věří, že člověk si musí všechno poctivě vybudovat sám.



O nás - Lucie
 
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz