Doprava a platba

Doprava

Osobní odběr na našem showroomu v Českých Budějovicích

Pokud se jedná o produkty, které nevyžadují montáž, zasíláme objednávky přes naše smluvní přepravce. Konkrétního přepravce si vyberete při odesílce objednávky (v košíku) nebo si přepravce potvrdíme při potvrzení objednávky.

Spolupracujeme s těmito přepravci:

  • PPL
  • Zásilkovna Z point
  • Balíkovna
  • Toptrans

Pokud se jedná o produkty, které vyžadují montáž , montáž Vám zajistí náš profesionální a proškolený tým montérů Luvoti. Kromě přítomnosti montérů na montáži, je také přítomna naše švadlenka nebo designérka, která dohledné na správnou instalaci dle Vámi potvrzeného návrhu.

Platební podmínky

Pokud jste se rozhodli pro objednávku našeho zboží platba probíhá zaplacením zálohy ve výši 70 % nebo 100 % z celkové částky. Případný doplatek 30 % z celkové částky je splatný při převzetí zboží, buď předem na účet nebo hotově na místě převzetí. Částku lze uhradit několika způsoby:

Bankovní převod – za zboží zaplatíte převodem nebo vkladem prostředků na náš účet vedený u Raiffeisenbank Banky. Po zadání objednávky vám bude zaslána zálohová faktura s částkou, kterou je potřeba uhradit. Po obdržení prostředků na účet vám obratem potvrdíme objednávku.

Online platební kartou/ Apple pay/ Google pay – za zboží zaplatíte bezpečně a nejrychleji prostřednictvím platební karty. Po zadání objednávky vám bude vyúčtována částka (70% nebo 100%) , kterou je potřeba uhradit. Po obdržení prostředků na účet vám obratem zašleme potvrzení o platbě a také fakturu.

V naší kamenné prodejně – v hotovosti nebo kartou.

Máte dotaz, speciální požadavek nebo si nejste jisti svou objednávkou? Zavolejte nám. Veškeré dotazy vám zodpovíme a rekapitulaci objednávky s platebními údaji zašleme do e-mailu. Rádi vyhovíme vašim požadavkům.

Bankovní spojení:

CZK & EUR měna
banka: Raiffeisen Bank
číslo účtu: 1307670003/5500
IBAN: CZ87 5500 0000 0013 0767 0003
BIC/SWIFT kód: RZBCCZPP

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz